Varmrätter

Cicera fracta (veg)

på gröna ärtor serverad med spenat, fårost och granatäppelreduktion
255:-
(Libra de cuisina)

Späd kyckling

serverad med sås på verjuice, mandel och persilja
225:-
(Le Viandier 1386)

Rimmad Torsk

serverad med brynt smör, vitt bröd, örter och pinjenötter samt frumenty och friterad skarpsill
255:-
(Le Viandier 1386)

Vildsvinsköttbullar

serverad med örtbakad rotselleri och svamp 245:-
(Forme of curry 1400)

Högrev av älg

i buljong med sidfläsk, lök och persilja serverad med lökpaj
285:-
(Sås av ringa värde)

Sjätte Tunnans honungsglaserade revben

för två serverad med rödvinskokt surkål, bakat äpple och hemgjord senap
295:-
(Libra de cuisina)

Revbensspjell
Bordservering


 

menuseparator-2

Bläddra i vår meny

Förrätter ~ Varmrätter ~ Desserter ~ Banketter ~ Dryck ~ Gillen



menuseparator-2

test