Varmrätter

Halstrad gösfile

serverad med sotad fänkål kokt i kräftfond, saffransfrumenty och torkad oliv 255:-

Vegetarisk Loysyn

Lasagne på stekt getost från Löt, spenat, russin samt pinjenötter 225:-

Mörbakad högrev

serverad med rotselleri och svamppaj, bakad selleri skogssvamp samt libbsticka 265:-

Cassoulet på tjocka revben

egenrökt korv, confiterat anklår serverat med rödvinskokt surkål och sås på grovkornig senap samt picklad rödlök 255:-

Cassoulet

endast med revben 210:-

Pärlhönsbröst

med saffran- och mandelssås samt rostad persiljerot 220:-

Älgfärsbiff

med bakad kål, sotad grönkål och lingonsky 245:-

Revbensspjell
Bordservering


 

menuseparator-2

Bläddra i vår meny

Förrätter ~ Varmrätter ~ Desserter ~ Banketter ~ Dryck ~ Gillen



menuseparator-2

test